Voorstellen

Mijn naam is Ruben Terrahe, geboren (1982) en getogen in Apeldoorn. Advocaat van 2005 tot 2019. Sinds 2019 voer ik een eigen praktijk als jurist, onder de naam ‘Terrahe Jurist’, met kantoor in Uw Financieel Huis (UFH) te Apeldoorn.

De stap van advocaat naar jurist is een bewuste. Het biedt meer mogelijkheden tot samenwerking, met bijvoorbeeld de andere zakelijke dienstverleners binnen UFH. Ook kan ik door die stap een lager uurtarief te rekenen dan in de advocatuur gebruikelijk is. Dit terwijl ik nog steeds veel mag en kan wat een advocaat ook kan en mag. Dat leg ik elders op deze site verder uit (dienstverlening/procederen).

Betrokkenheid is een kernwaarde voor mijn dienstverlening. Alleen door echt energie te steken in de kwestie die u bezig houdt kan een oplossing voor u worden bereikt waar u ook echt wat aan heeft. Maatwerk dus.

Ook geheimhouding vind ik een belangrijk aspect. Als advocaat was ik wettelijk verplicht tot geheimhouding. Ik heb dat nooit als plicht gezien maar als een vanzelfsprekendheid. Daarom heb ik geheimhouding in mijn algemene voorwaarden opgenomen.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat waar mogelijk ruimte is voor humor. De onderwerpen zijn doorgaans al zwaar genoeg.

Terrahe Jurist in aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA).

Indien u tegen een juridische probleem aanloopt bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee.

Over mijn privé-leven wil ik u nog vertellen dat ik in 2012 ben getrouwd, in 2016 vader ben geworden van een zoon en in 2019 vader ben geworden van een tweede zoon. Verder ben ik al sinds jaar en dag groot fan van de Formule 1.